Algemeen

De praktijk is een algemene GGZ praktijk, voor volwassenen, voor psychiatrie, psychotherapie, psychoanalyse en seksuologie.
De praktijk is gelegen in de wijk oud-noord in Tilburg. De praktijk heeft een lift. U kunt ook als u slecht ter been bent of om andere redenen moeite heeft met traplopen bij mij terecht.

Mijn spreekuren zijn maandag, donderdag en vrijdag. Telefonisch spreekuur voor vragen of aanmelding is op donderdag tussen 13.00 tot 13.30. U kunt uw boodschap inspreken dan bel ik u zo snel mogelijk terug. U kunt zich  via een aanmeldformulier aanmelden. Op dit moment is er een aanmeld stop behalve voor ouder baby therapie en zwangerschap gerelateerde problematiek.

U kunt bij mij terecht voor diverse problemen, zoals somberheidsgevoelens, dwanggedachten, angsten een gebrek aan zelf waardering of zelfvertrouwen, ADHD, trauma gerelateerde problemen. Ouder-baby problematiek. Maar ook voor problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

De behandeling bestaat meestal uit een vorm van psychotherapie,  soms gecombineerd met medicatie.

Als u zich bij mij aanmeldt met onderstaande klachten dan kan ik u niet in mijn praktijk behandelen:
psychotische klachten (zoals bij schizofrenie)
manisch-depressieve klachten
ernstige agressiviteit,impulscontrole
levensbedreigende suïcidaliteit

Voor dit type klachten is een uitgebreider behandelaanbod nodig, zoals multidisciplinaire ambulante zorg, 24-uurs-spoedzorg en klinische opnamefaciliteiten.